Фестиваль Білі Ночі оголосив фінальний лайн-ап

16 і 17 серпня у Києві відбудеться завершальний фестиваль цього сезону Білі Ночі | COSMOS.

Київський фестиваль Білі Ночі цього року вперше став тематичним. На відвідувачів чекає чимало розваг від космічних фотозон до алеї барів, від зони фаст Мерід до б'юті корнерів. Але головне питання: хто ж стане музичними вояджерами цього дійства?

Учасники фестивалю:

- Artbat - перші українці, що виступили в лайвстрімі Cercle на вершині гори Пан-ді-Асукар в Ріо-де-Жанейро. Їх треки для своїх сетів використовують: Solomun, Tale Of Us, Pete Tong, Deadmau5 і Richie Hawtin. Вони виступають на таких фестивалях: Awakenings, Tomorrowland і Untold, а також були гостями радіошоу Pete Tong на BBC Radio 1.

- Jan Blomqvist - добре відоме ім'я для киян. Це буде вже п'ятий його приїзд до столиці. Цього разу він зіграє те, що слухачі не чули й обіцяє максимально передати атмосферу рідного Берліна.

- Malaa - таємничий бейс продюсер зі США. Він завжди виступає в масці та здобув популярність у 2015 році. Музичні критики підозрюють, що він / вона вже відомий артист, який створив секретний бек-проект. Є дуже багато чуток про те, що це DJ Snake, Tchami або Mercer, але підтвердити їх поки не змогли. Проте, Malaa активно виступає на таких масштабних фестивалях, як: Tomorrowland, Ultra, Electric Love, Airbeat One, Creamfields.

- Cepasa - у листопаді 2018 року Cepasa випустив четвертий студійний альбом "Dark Beauty". Пілотний сингл "Waves" відмітив Mixmag, а YouTube Music назвав Cepasa одним з найбільш очікуваних проривів 2019 року. На фестивалі Білі Ночі Cepasa представить нову програму Dark Beauty Live.

- Cape Cod - електронний проєкт саунд-продюсера і музиканта Максима Сікаленка. У 2016 році Максим випустив дебютний альбом під назвою "Cult". У 2018-му Cape Cod презентував другий альбом "Echoes". У записі альбому взяли участь вокалісти з США, Великобританії, Ірландії. У листопаді 2018-го Cape Cod отримав премію Jagermeister Music Awards в номінації найкращий електронний проєкт року. А вже ув 2019 він випустив спільний трек з Джамалою "Крок".

Також у лайн-апі ще понад 100 артистів з України та з-за кордону, серед яких: Boii Costas, Nekliff, Dj Slef, TVORCHI Live, Mark Brainford, Musson (Artem Neba & Tokyo), Junket, The Organism, Guy Richard, Runov & Fleming та інші.

Квитки можна придбати онлайн, їх ціна складає 550-650 гривень. 

Подія у соцмережах: 

https://www.facebook.com/events/2313521095566567/
https://www.instagram.com/whitenightskiev/