Max Tovstyi and Friends випустили блюзовий альбом

Київський музикант 5 років грав разом із різними музикантами у рамках Kyiv Blues Jam Sessions і врешті їх записи стали основою для нового альбому - "Born To Play The Blues".

Макс Товстий презентує альбом "Born To Play The Blues", над яким працював п`ять років. До альбому увійшли кавер-версії відомих блюзових стандартів, а також авторська пісня. Пісні були записані на BrokenBricks Studios протягом 2014 - 2019 років, а їх зведенням і мастерингом займався сам Макс. Окрім нього до запису альбому долучилося ще 15 різних музикантів. 

Презентація релізу відбудеться 3 серпня у київському 32JazzClub / Old Fashioned Bar. На концерті гратимуть Макс Товстий – вокал, гітара; Артем Павлій – бас-гітара; Андрій Ващенко – барабани. Отож можна буде не лише почути пісні з альбому, але й придбати реліз на дисках і касетах.

Нагадаємо, останній сольний альбом "Mesmerize" Макс випустив у травні минулого року. прочитати рецензію на нього можна за цим посиланням

Макс Товстий – київський музикант-мультиінструменталіст, лідер одразу декількох музичних проєктів. Відомий як вокаліст та гітарист гурту The Heavy Crawls, що грає гаражний рок. Власник студії BrokenBricks Studios, засновник лейблу Electric Experience Records.Також він відомий за проєктами Turnaround, Lucifer Rising, 7 Inch Interstellar Locomotive, Blues Association.

Макс Товстий у соцмережах:

https://maxtovstyi.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/maxtovstyi