Гурт MONO повертається до Києва

Культовий японський пост-рок гурт MONO 2 грудня відіграє концерт в київському клубі Atlas. Європейським туром гурт завершить святкування свого 20-річчя.

На відвідувачів чекає класичний матеріал MONO разом з композиціями з їхньої останнього, вже десятого за ліком альбому "Nowhere Now Here", що вийшов 25 січня 2019 року на Pelagic Record та був записаний у співпраці з відомим американським музикантом та музичним продюсером Стівом Альбіні. 

За 20 років на 10 альбомах MONO постійно розширяли палітру своїх записів: з 1999 у класичному роковому сетапі гітара-бас-барабани, поступово еволюціонуючи до 30 оркестрових інструментів. У альбомі "Nowhere Now Here" можна почути появу електронних звуків. Також на ньому вперше відбувається зміна в складі MONO - до класичної трійці Goto, Tamaki, Yoda приєднався новий барабанщик Dahm Majuri Cipolla (учасник гурту The Phantom Family Halo). 

На одній сцені з MONO зіграє київське тріо Way Station. Творчість Way Station можна охарактеризувати як атмосферний інструментальний рок з глибокими сенсами, що розказані без слів.

Концерт відбудеться 2 грудня у клубі Atlas. Квитки можна придбати онлайн по 500-1000 гривень. 

MONO у соцмережах:

http://www.smarturl.it/mono-nnh/
https://www.monoofjapan.com
https://pelagic-records.com/

Way Station у соцмережах:

https://www.waystation.com.ua
https://www.facebook.com/waystationband
https://soundcloud.com/waystationband
http://waystation.bandcamp.com/
http://instagram.com/waystationband