Circa Waves вперше приїдуть до України

Британський рок-гурт Circa Waves з Ліверпуля зіграє в київському клубі Atlas. Перший виступ гурту в Україні відбудеться 1 листопада у рамках Selector Live.

До свіжого релізу ліверпульців "What's It Like Over There?" доклав руку відомий продюсер Алан Молдер, який раніше працював з Foals та The Killers, в результаті вийшло 10 треків поєднання британського інді з кіношним поп-звучанням. 

“Нашою метою було створити щось максимально потужне та кінематографічне. Бути повністю відкритим до експериментів справді крута штука", - розповідає Кіран Шудал.

Однакове звучання всіх альбомів не про Circa Ways. Від сонячного інді-рок дебютника "Young Chasers" до важчого "Different Creatures" зі своїм драйвом гітар та ударними, новий альбом продовжує шлях брит-роком, підсилюючи його електронними елементами, що робить Circa Waves ідеальним лайв-гуртом та відкриттям для величезної кількості меломанів по всьому світу.

Концерт відбудеться 1 листопада у клубі Атлас. Квитки вже продаються онлайн, ціна - 690-1690 гривень. 

Selector Live – серія концертів, організованих Британською Радою у партнерстві з локальними музичними агентствами на підтримку радіошоу про нову британську музику The Selector. Гостями Selector Live у різні роки ставали British Sea Power, Young Fathers, Slaves, Ghostpoet, Everything Everything, Max Cooper, Benjamin Clementine та інші. Українською мовою шоу виходить щовівторка на Радіо Аристократи. 

Британська Рада – міжнародна організація Сполученого Королівства, мета якої полягає у поглибленні культурних зв’язків та освітніх можливостей. Працює в більш ніж 100 країнах світу у сферах мистецтва та культури, англійської мови, освіти та громадянського суспільства. Минулого року взаємодіяли з понад 75 мільйонами людей та охопили 758 мільйонів людей онлайн, трансляціями та публікаціями. З 1934 року є британською благодійною організацією, діяльність якої регулюється Королівською хартією і державними органами Великої Британії.

Подія у соцмережах:

https://www.facebook.com/events/1401568933317738/