Много Воды зняли серію відео про еволюцію української музики

Команда музичного агентства Много Воды запустила серію пізнавальних відео у популярному форматі "Evolution of ...".

Пілотне відео "Історія української незалежної музики" простежує загальну історію локальної інді-сцени. Як стверджує агентство, це базис, який повинен знати кожен. Для тих же, хто бажає поглиблено вивчити матеріал, Много Воды підготували ще три ролики - про еволюцію українського хіп-хопу (вже в мережі), електроніки та українського року.

Серія з чотирьох відео служить прологом до запуску YouTube-каналу агентства.

"Все дуже просто! Ми робимо відео про музику для музикантів. Меломани, звичайно, теж можуть дивитися наші ролики, але це, перш за все, профільний контент для тих, хто створює музику сам ", - говорить ідеолог Много Воды Саша Варениця. - Одна з важливих місій нашого каналу - обмін досвідом між українськими та зарубіжними артистами. Разом з топ-зірками європейської сцени ми будемо детально розбирати роботи місцевих хлопців. Це повинно бути дуже корисно і цікаво. У першому випуску серії з'явиться Гійом Атлан з проекту The Superman Lovers - зірка диско сцени з Франції. У нульових у нього був всесвітньо відомий хіт "Starlight". Наступних героїв ми ловимо на літніх фестивалях і в передових клубах Києва прямо зараз".

Ведучою цієї рубрики стане медіа-менеджер і музикант Оля Діброва.

Агентство Много Воды відомо по роботі з артистами Alina Pash, alyona alyona, Constantine, група Корупція та іншими. Було засноване навесні 2018 року на базі однойменного telegram-каналу.