Vivienne Mort продовжать тур з вокальним квартетом

Київський гурт цієї весни презентував особливу програму з вокальним квартетом, яка складається з уже відомих пісень у новій обробці, а також пісень, які прозвучали вперше. 

Слухачі позитивно сприйняли такий експеримент, а зали в більшості міст були повними. 

Оскільки бажаючих потрапити на концерт виявилося більше, Vivienne Mort оголосили продовження туру з вокальним квартетом:

Нові дати:

27.09 - Львів
28.09 - Івано-Франківськ
29.09 - Ужгород

"Ви часто кажете, що осінь — ідеальний час, щоб слухати Vivienne Mort. І, повірте, ми будемо раді зустрітися цієї пори", - додають музиканти. 

Варто додати, що на попередніх виступах Даніела Заюшкіна знімала влоги, про місця, де відбувалося концерти. Ось, наприклад, харківський влог. 

Квитки вже у продажу онлайн по 300-570 гривень, залежно від місця та міста. 

Vivienne Mort — український гурт, який було засновано Даніелою Заюшкіною, вокалісткою, авторкою текстів та музики, у 2010 році. За час свого існування гурт випустив 6 EP та альбомів, останній з яких, "Досвід", названо найкращим українським альбомом 2018 року за версією багатьох українських музичних видань, у тому числі й Неформату.  Тур на підтримку альбому охопив 21 місто України та зібрав повні зали, включаючи аншлаговий концерт у Жовтневому палаці в Києві.

Почитати рецензію на міні-альбом "Rósa" (2016)  можна за цим посиланням. 

Vivienne Mort у соцмережах:

ВК: https://vk.com/viviennemort
Facebook: https://www.facebook.com/vivienne.mort/
Instagram: https://www.instagram.com/viviennemort/
Soundcloud: https://soundcloud.com/vivienne_mort
Youtube: https://www.youtube.com/user/VivienneMortTV/