The Heavy Crawls працюють над новим альбомом

Київський проект пише новий альбом і частину пісень з нього зовсім скоро можна буде почути наживо. 

Як розповів засновник гурту Макс Товстий, для нового альбому вже готові 3-4 пісні, щоправда, поки без слів. Тож зовсім скоро музиканти підуть на студію записувати ці треки. Стилістично вони планують дотримуватися психоделічно/блюзово/прогресивного напрямку. Разом з тим це повільний і кропіткий процес, оскільки учасники гурту хочуть, аби на альбомі не було "проходняка".

Над релізом гурт працює у складі трьох хлопців і це буде перший альбом The Heavy Crawls, записаний без дівчат. 

Склад гурту:

  • Макс Товстий - guitar, vocals
  • Валерій Вітомський - bass, vocals
  • Сергій Гаврилов - drums

Трохи пізніше гурт планує організувати черговий тур Європою і зачепити якийсь серйозний лейбл. 

15 червня у Києві музиканти будуть виконувати пісні The Heavy Crawls та пісні проектів Макса Turnaround та Max Tovstyi, а унікальним цей концерт робить те, що у програмі будуть пісні, які увійдуть у майбутній альбом та будуть виконані вперше. Концерт відбудеться у клубі "Музичний простір МК". 

Нагадаємо, трохи раніше The Heavy Crawls презентували відео свого виступу з оркестром у Черкаській філармонії, де зіграли пісню "You Have To Make Up Your Mind". 

Колектив The Heavy Crawls (ex-The Crawls) існує з 2013 року. У листопаді 2013-го гурт презентував свій альбом "The Crawls" у столичному клубі "Диван", після чого підписав контракт з німецьким лейблом Nasoni Records і видав альбом обмеженим тиражем на вінілових платівках. Починаючи з жовтня 2015-го дует стає тріо і починає писати нові пісні та їздити в тури. У жовтні 2016 року гурт випустив новий альбом "The Heavy Crawls".

The Heavy Crawls у соцмережах:

ВК: https://vk.com/thecrawls
Facebook: https://www.facebook.com/thecrawls
Bandcamp: https://crawls.bandcamp.com