Podol згадав у дебютному синглі Тутанхамона

Новий київський гурт презентував свій перший сингл "Tutankhamun died at 19" (pt.1), що передбачає також продовження, тобто pt.2. 

"Ми зібралися на Подолі взимку в далекому 2017-му, коли ще без перебоїв зі світлом працювала легендарна репетиційна точка в гаражах - "НОРА". У кожного з учасників по-своєму багата музична історія, але в жодних відомих групах до Podol ми не грали.

Деякий час по тому група отримала назву Podol. Поділ — уособлення того, як ми бачили свою музику і світ навколо — бруд і краса, гранж недобудованих подільських мостів і естетика ніжних вуличок", - розповідають учасники гурту. 

Після того, як музиканти визначилися, що хочуть робити, вони записали кілька демок вдома у свого ударника. Послухати ці пісні також можна на Саундклауді гурту.

"За рік ми набралися досвіду, багато виступали та навчилися записувати та зводити. І ось вже через рік після цих перших спроб, вийшов наш перший сингл "Tutankhamun died at 19" (pt.1) - інді-рок опера у двох частинах про те, як важливо цінувати свою молодість. Ліричний герой пісні веселиться на пляжній вечірці та розуміє, наскільки страшно йому дорослішати. При цьому у нього з'являється думка про єгипетського фараона, який за своє життя, напевно, жодного разу не спробував на смак справжню юність", - додають музиканти.

Записували та зводили трек учасники Podol самостійно, а мастеринг здійснили за допомогою інтернет-ресурсу LANDR.

Скоро музиканти випустять дебютний кліп та перший міні-альбом. 

Окремо варто звернути увагу на Інстаграм команди, яким займається фотограф Arthur Byzenko. 

Podol у соцмережах:

https://www.instagram.com/podol.band/
https://www.facebook.com/podol.band/
https://soundcloud.com/podol-band