WWWAAAVVVEEE випустив третій альбом

Київський виконавець презентувас слухачам свій третій лонгплей з відповідною назвою "3.0".

"Мій новий альбом — це футуристична подорож, де кожен трек - ода прогресу, його впливу на суспільство", - каже музикант.

"3.0" - це вже третій альбом 21-річного музиканта, чия творча кар'єра почалася у віці 11 років. WWWAAAVVVEEE вперше голосно заявив про себе з виходом кліпу на сингл "Machine" влітку 2018 року. Видавати його музику взявся лейбл Vidlik Records. Ідеолог лейбла Євген Філатов (The Maneken) побачив в молодому артистові великий потенціал. 

WWWAAAVVVEEE надихала книга Алека Росса "The Industries of the Future", в якій автор розповідає про те, як буде змінюватися наш світ у найближчі 40 років. Відповідно, у дуеті з Alina Pash він співає про робота Софію компанії Hanson Robotics.

"Руйнування форм і відсутність певного стилю — це звично для футуристів. Я впевнений в тому, що мистецтво повинно розширювати світогляд слухача", - зазначає WWWAAAVVVEEE.

Разом з альбомом музикант презентував кліп на лід-сингл "Code" - відеоребус, у якому події XIX сторіччя переплітаються з 90-ми, а потім і зовсім з майбутнім — на екрані виникає 2032 рік. Вільні переміщення в часі, постмодерн на межі кітчу — лейтмотив усієї творчості WWWAAAVVVEEE.

Уже 21 червня WWWAAAVVVEEE представить пісні з нового альбому в рамках сольного концерту на ЮБК (серія Sunset Live).

Альбом доступний на усіх популярних стрімінгових сервісах.

WWWAAAVVVEEE у соцмережах: 

https://soundcloud.com/wwwaaavvveee
https://wwwaaavvveee.com/
https://www.facebook.com/wwwaaavvveee/