Гурт Sheetel випустив новий сингл

Київський гурт представляє новий трек "Fever". Це своєрідний тизер концертної програми, яку музиканти представлять у Києві 31 травня.

"Наші експерименти привели не лише до появи треків, абсолютно відмінних від музики з альбому "Mr.White". Пошуки нового звучання вимагають нових підходів до творчості, додавання інструментів, навіть запрошення музикантів. Це все дає зовсім неочікувані результати", - розповідають музиканти. 

У синглі "Fever" разом із клавішними, барабанами та басом тепер звучить саксофон та віолончель. Запис, зведення та мастеринг пісні на студії Lipkyzvukozapys здійснив Вадик Лазарєв. За дизайн обкладинки відповідав Данил Остапченко.

Пісня уже доступна на стрімінгових сервісах:

31 травня в Monterey гурт зіграє експериментальний концерт у повному інструментальному складі. Спеціально для концерту музиканти готують відеоряд, у якому продовжиться і візуальна стилістика обкладинки синглу. Квитки вартістю 250-400 гривень можна придбати онлайн

Нагадаємо, у листопаді 2018-го колектив випустив дебютний альбом "Mr.White", записаний на студії Istok. Історія всередині альбому розповідає про особистість та життя вигаданого героя Містера Уайта.

Sheetel — арт-проект з Києва. Їх стиль музики можна описати, як суміш року, тріп-хопу та гранжу.

Основний склад:

  • Антон Шитель — вокал, клавіші;
  • Антон Аксьонов — барабани

Sheetel у соцмережах:

https://www.facebook.com/sheetelmusic
https://sheetel.bandcamp.com/
https://www.instagram.com/sheetelmusic/