Stinx презентують у Києві новий україномовний EP

18 травня у клубі Тёплый Ламповый київський панк-рок гурт презентує свій перший повністю україномовний EP. 

На мешканців та гостей столиці чекає весняна розпанковка від столичних майстрів старої школи - гурту Stinx, які підготували з цього приводу новий реліз - повністю україномовний ЕР "Ти або я", який, за словами музикантів, знесе дах слухачам своїм натиском і прямолінійністю. Окрім того колектив підготує до виступу оновлену програму з новими і добре забутими старими хітами.

Допоможуть їм у цьому рідкісні гості в наших краях — олдскул-поп-панк тріо з Харкова The Dops, які зовсім недавно випустили свій другий повноформатний альбом "Panic Attacks".

Вартість квитків складає 100-150 гривень.

Нагадаємо, перед виборами Stinx презентували свій перший україномовний сингл "Я не вірю". Це також була перша пісня, записана у новому складі, а саме: Юра Утюг (бас-гітара/вокал), Олександр Зброцький (гітара/бек-вокал), Ярослав Титаренко (барабани). А от довгоочікуваний міні-альбом "Oldskull" Stinx видали ще на початку цього року. Почитати рецензію на нього можна за цим посиланням. 

Stinx - справжні ветерани українського панк-року. Гурт заснував у Києві в жовтні 2005 року Юрій Утюг Демиденко. На рахунку команди три повноформатні альбоми: "Kids Of the streets" (2006), "Graduating Speed" (2010), "Game Called Life" (2016). 

Stinx  у соцмережах:

https://soundcloud.com/stinx-punx
https://www.facebook.com/stinx77/
https://stinx.bandcamp.com/album/oldskull

Подія у соцмережах:

https://www.facebook.com/events/653665988379689/