The Nietzsche випустили новий кліп

Одеський гурт представляє слухачам черговий свій кліп, цього разі на трек "Dreams 4/17" з випущеного у минулому році міні-альбому "Finals.".

Режисером відео став вокаліст гурту Євген Тимчик спільно з відомим українським відеографом Олегом Рузом, який також займався монтажем кліпу. Знімав усе на камеру Ілля Прізенко у звичайній школі в Чорноморську. Сама ж пісня "Dreams 4/17" була записана та оброблена на студії Revet Sound

За словами Євгена Тимчика, він планує зняти кліпи на усі пісні з міні-альбому "Finals.". З врахуванням випущених раніше кліпів на треки "In Kharms Way", "Shake Your Spear" та "Emily (Wants The) D" залишається лише пісня "Vasyl".

Разом із відео на бендкемпі лейблу Venona Records з'явився й окремий реліз "Dreams", до якого увійшла оригінальна версія пісні, а також кілька лайв-треків, записаних під час виступу гурту на премії The Best Ukrainian Metal Act 2018. А трохи раніше, нагадаємо, колектив випустив третій у своїй історії лайв "Bohemian Requiem"

The Nietzsche утворили музиканти таких колективів, як Septa, Facepalm, Pictures Inside Me, Cheshires та Злам. Першу пісню вони написали на вірші Маяковського у 2013 році. Стиль музики колективу найчастіше описують як маткор.

Почитати рецензії на інші релізи гурту можна за цими посиланнями: "The Nietzsche - Intro to Advanced Poetry" [EP] (2015), "The Nietzsche – Welcome To Poetry 201" [EP] (2016), The Nietzsche - Live 201 (2018). 

The Nietzsche у соцмережах:

Bandcamp: https://thenietzsche.bandcamp.com
Facebook: https://www.facebook.com/thenietzscheband
Instagram: https://www.instagram.com/thenietzscheband
YouTube: https://www.youtube.com/c/TheNietzsche
VK: https://vk.com/thenietzsche