Blake Maloka випустили новий міні-альбом

Київський інді-гурт представив слухачам перший у своїй дискографії міні-альбом "Moi et Mes Amis".

Реліз складається з двох нових треків — "Moi et Mes Amis" та "Nikita" — а також перевиданої версії демо-запису "Naked", однієї з візитівок гурту.

"З музичної точки зору Moi et Mes Amis маніфестує остаточний відхід Blake Maloka від естетики гаражного року їх раннього періоду і підкреслює осмислений рух гурту в напрямку міжжанрових експериментів.

Титульний трек Moi et Mes Amis — це бойовик з різкими перепадами настрою й елементами електроніки та пост-панку. Ритмічна алегорія на бурхливу вечірку, що завершиться далеко після півночі. На противагу йому, трек Nikita сповнений меланхолійного звукового мерехтіння. Поєднуючи в собі елементи інді-фолку та шугейзу, пісня є референсом до творчості та історії життя британського фолк-аутсайдера Ніка Дрейка", - йдеться у прес-релізі. 

Пісні з "Moi et Mes Amis" увійдуть до повноформатного альбому, вихід якого заплановано на осінь 2019 року. Міні-альбом можна стрімити та завантажувати на музичних платформах (iTunes, Google Play Music, Spotify тощо), а також на офіційних сторінках Blake Maloka в соцмережах Bandcamp та Soundcloud.

Blake Maloka — київський музичний проект, що існує з 2013 року. Музиканти Blake Maloka створюють актуальний англомовний матеріал, балансуючи між стилями indie, progressive та post-punk. Дискографія гурту нараховує демо-альбом "Black Maloka" (2015), максі-сингл "Blaker than Black" (2017) та міні-альбом "Moi et Mes Amis" (2019). Починаючи з 2014 року Blake Maloka регулярно виступають на різних майданчиках Києва і України, приділяючи особливу увагу подіям екологічного та урбаністичного спрямування.

Blake Maloka у соцмережах:

https://facebook.com/blkmlkmusic
http://soundcloud.com/blkmlkmusic
http://youtube.com/blkmlkmusic