У Тернополі пройде восьмий фестиваль Гамселить

Восьмий фестиваль електронної музики та медіа-арту Гамселить '19 відбудеться 18-20 квітня у Тернополі. 

Перша анонсована хедлайнерка фестивалю - Zavoloka.   Катерина Заволока – одна з найяскравіших представниць електронної сцени Європи. Zavoloka досліджує цифровий та аналоговий синтези та комбінує їх з давнім фолком та різноманітними інструментами.

ЇЇ альбом "Plavyna" (2005) нагороджений Prix Ars Electronica, а "Promeni" (2018) увійшов у низку рейтингів як кращий за підсумками року.

Серед здобутків Катерини виступи на найрізноманітніших майданчиках та фестивалях Presences Electronique (FR), CTM (DE), MadeiraDig (PT), Unsound New York (USA), Kvitnu Fest (UA), Flussi (IT), Detali Zvuku (UA), The Morning Line (AT), Skanu Mežs (LV), Rewire (NL) та спеціальне запрошення від Aphex Twin до участі в його рейві. 

Повну програму організатори обіцяли представити вже цього тижня.

Наразі у продажі друга партія лімітованих фестивальних квитків. Їх вартість складає 300 гривень, а кількість — всього 50 штук. Придбати квиток можна заповнивши форму

Гамселить - міжнародний фестиваль експериментальної музики та медіа-мистецтва. Проходить у Тернополі з 2012-року як триденний марафон. 

Подія у соцмережах:

https://www.facebook.com/events/2204256813195374/