Delfinia випустили сингл із гітаристом Mad Heads

Український melodic power metal гурт представив слухачам новий трек "Without You" про життя дельфінів у неволі. 

Через два місяці після релізу альбому "Deep Elevation", що відзначився участю цілого ряду відомих гостьових музикантів з усього світу, київський power metal проект Delfinia випускає сингл "Without You", який був записаний спільно з гітаристом гурту Mad Heads Стасом ‘Red’ Семілєтовим.

Альбом "Deep Elevation" побачив світ 16-го січня за підтримки українського лейбла Moon Records. До альбому увійшло 11 треків, робота над якими тривала кілька років, а до його створення долучилися музиканти гуртів Masterplan, Labyrinth, Van Canto, Secret Sphere та інших відомих у жанрі команд.

Випущений 12-го березня, сингл "Without You" став ідейним продовженням альбому і водночас – найбільш концептуальним треком проекту. За словами Костянтина Науменко, в основу композиції покладена тема життя дельфінів у неволі. Основна ідея релізу відображена і на його обкладинці.

Посилання на сингл:

Delfinia - це проект вокаліста та гітариста Костянтина Laars Науменка, відомого як засновник power metal гурту Sunrise та вокалістки та клавішниці Дар’ї Науменко (NOVI, Sunrise). Проект сконцентрований на melodic power metal з впливами інших музичних жанрів. Існує проект з 2013 року, однак він мав невелику творчу паузу і повернувся до активності у 2017 році разом із виходом синглу "Do You Remember". Особливістю проекту є гостьова участь відомих метал-музикантів з усього світу, що приєдналися до створення альбому. Серед них, зокрема, учасники гуртів Masterplan (DE), Twilight Force (SWE), Van Canto (DE), Secret Sphere (IT) та інших команд.

Delfinia у соцмережах:

https://www.facebook.com/delfiniamusic
https://www.instagram.com/delfiniamusic