Sunrise зіграють акустичний концерт у Київському Планетарії

24-го лютого київський power metal гурт зіграє концерт в акустичному форматі, що відбудеться за підтримки мистецького проекту ArtSpace під зоряним куполом Київського Планетарію.

"Цього вечора ми змінимо звичний "важкий" формат на акустичний та вперше повноцінно зіграємо особливу програму, що поєднається з яскравим повнокупольним шоу від Київського Планетарію. Запрошуємо вас приєднатися до музичної подорож між зірками та галактиками!", – анонсують концерт музиканти.

Київський Планетарій – найстаріший та найбільший планетарій України. Це унікальне місце з одним із найбільших у Європі напівсферичних куполів площею 830 кв.м. Концерти на космічній сцені проходять у рамках мистецького проекту ArtSpace.

"Ми прагнемо відкрити не тільки горизонти таланту та творчості, схожих на Всесвіт, їх безмежну глибину, а і завдяки повному зануренню в естетизм аудіовізуальних образів здійснити перетворення творчого виступу у незвичайне, екстраординарне, унікальне шоу під зоряним небом для глядачів", – діляться куратори проекту.

Квитки на концерт можна придбати онлайн, їх вартість складає 200 - 400 гривень.

Sunrise – power metal гурт, що був заснований у Києві у 2003 році. У дискографії команди – 3 повноформатні альбоми, концертний DVD, ряд EP та синглів, а у концертній історії – виступи на одній сцені із Rage, Bonfire, Civil War, Helloween та іншими ключовими командами жанру, а також спільний концерт із Заслуженим академічним оркестром Збройних Сил України до 15-річчя гурту.

Sunrise у соцмережах:

Офіційний сайт: https://sunriseband.net
Вконтакте: https://vk.com/sunrisekiev
Facebook: https://www.facebook.com/sunrisekiev
Bandcamp: https://sunrisekiev.bandcamp.com/releases
ReverbNation: https://www.reverbnation.com/sunrisekiev
SoundCloud: https://soundcloud.com/sunriseband-1
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCigWYqJev0s3ejNWW7ux4ew