Zwyntar анонсували невеликий тур Україною

Дуже скоро на жителів деяких українських міст чекає моторошна і дивовижна зустріч! Сивий пес з півночі і мертвоходи з місцевого цвинтаря об'єднають сили, щоб принести вам трохи темного кантрі та похмурого блюзу. Мова йде про спільний тур Zwyntar (Україна) та Gray Dog (Білорусь)!

Zwyntar - дарк-кантрі формація із Києва. У своїй музиці артисти поєднують кантрі, госпел та блюз із фолковим колоритом. За час свого існування встигли виступити на багатьох сольних концертах та фестивалях України, у тому числі на розігріві у King Dude, Aurelio Voltaire та Bain Wolfkind. Нещодавно гурт випустив новий повноформатний альбом "Мертві Голоси", і саме на його основі складено програму концерту.

Почитати рецензію на Zwyntar - Мертві Голоси (2018) можна за цим посиланням

Gray Dog - дует із Мінську, що працює на перетині жанрів стоунер, дарк блюз, альт-рок. Музиканти приправляють усе це елементами гранжу, психоделіки, ембієнту, думу та інших не менш неочікуваних стилів. На рахунку у хлопців - кілька потужних синглів і два EP. Останній із них, "Walls Ritual", музиканти записали повністю аналоговим способом. Платівка вийшла зовсім нещодавно - у 2018 році.

Дати туру: 

  • 21 лютого - Київ
  • 22 лютого - Житомир
  • 23 лютого - Тернопіль
  • 24 лютого - Львів 

Zwyntar - київський дар кантрі гурт. "Хтось називає це саузерном чи американою, хтось дарк-кантрі або госпел-вічхаусом, ми звемо це Zwyntar", - описують свою музику самі виконавці. Перший їх сингл вийшов у грудні 2015 року. А у 2016 році гурт Zwyntar випустив свій дебютний EP "Гріх". Почитати рецензію на нього можна за цим посиланням. 

Zwyntar у соцмережах:

http://zwyntar.com/
https://vk.com/zwyntar_band
https://www.facebook.com/zwyntar
https://zwyntar.bandcamp.com/
https://soundcloud.com/zwyntar
https://www.youtube.com/channel/UCio0I8HBJ7rWc7tk17rYqHw