August J випустили новий кліп

Київський гурт днями представив слухачам нове відео, причому одразу на два треки "Care / Star Walk" з випущеного у 2017 році міні-альбому "A Long Way to Come Alive". Самі музиканти описують ролик, як " подорож по той бік життя... або смерті".

"August J випустив наративний кліп Care / Star Walk, в який занурюєшся за секунди, як у гарне кіно. Про що він? Про подорож в інші стани людського життя... Або смерті? Кожен вибирає свою версію.

Персонажі доторкаються до світу тварин, комах, машин і стихій. І ми провалюємось в ці дотики. Сюжет містить історію, яку хочеться розшифрувати. Герої навіть не уявляють, з чим їм доведеться зіткнутись в тому, іншому світі, кожен мешканець якого, чекав тисячоліття, щоб втілити в життя задумане... Після першого перегляду відразу хочеться поставити на репіт, щоб зрозуміти: в чому справа?", - йдеться у прес-релізі гурту. 

Режисером відео став Микита Стрижевский, а оператором був Артем Турченко. Кліп знімали у національному спорткомплексі "Олімпійський", Національному науково-природничому музеї НАН України та у кафе "Луч".

August J сформувались у 2016 році в Києві. На рахунку колективу два міні-альбоми, кілька кліпів та виступи на декількох київських фестивалях. За декілька років гурт багато експериментував і зупинився на електронному звучанні, що на їх думку більше відображає сутність колективу. Наразі колектив складається з чотирьох учасників: Гліб Коростильов (вокал, клавіші), Ед Єфименко (гітара), Сергій Бусигін (бас), а у 2018 склад поповнив ще й ударник Володимир Перегінець. 

August J у соцмережах:

Soundcloud: https://soundcloud.com
Facebook: https://www.facebook.com/augustj.band