Music Conference Ukraine проводить набір гуртів для шоукейсів

23-24 лютого у Києві пройде конференція Music Conference Ukraine: як працює концертна індустрія?, де головний фокус буде зроблений саме на концерти: як зібрати повний зал, організувати тур, знайти крутого букера, потрапити на шоукейс та зробити свій виступ незабутнім.

Серед спікерів конференції заявлені: Oskar Strajn, програмний координатор найпрестижнішого шоукейс-фестивалю Європи Eurosonic Noorderslag; програмний директор Waves Vienna Thomas Heher (Австрія); журналіст найавторитетнішого журналу Польщі Polityka і засновник музичного порталу beehype Mariusz Herma (об'єднує понад 100 журналістів з різних країн світу, які розповідають про свою локальну молоду музику). Ще кілька імен зарубіжних ТОП-спікерів поки тримаються в секреті.

Крім міжнародних експертів, на конференції можна буде послухати менеджерів успішних українських артистів і розібрати кейси найгучніших івентів 2018 року. Найголовніша можливість — це вечірні шоукейс-концерти молодих українських артистів, які хочуть виходити на міжнародний ринок. З 5 по 25 січня на сторінці Music Conference Ukraine проводить відкритий прийом заявок від усіх бажаючих виступити, після чого експертне журі відбере найяскравіших кандидатів.

Подавайте заявку на вечірній шоукейс Music Conference Ukraine: як працює концертна індустрія? і у вас буде можливість:

  • виступити та представити свою музику закордонним та українським букінг-агентам, фестивалям та лейблам;
  • завести потрібні знайомства для побудови міжнародної кар’єри;
  • отримати консультацію від команди Music Export Ukraine, як у вашому випадку виходити на міжнародні ринки;

Прийом заявок відкритий до 25 січня. Всі апліканти отримають відповідь до 30 січня. Виступи відбудуться 23 та 24 лютого в Києві одразу на декількох локаціях.

Анкета та деталі доступні за посиланням.

Подія у соцмережах:

https://www.facebook.com/events/345863046204568/