Stinx випустили новий міні-альбом

Київський панк-рок гурт днями випустив довгоочікуваний міні-альбом "Oldskull".

"Дався він нам нелегко, обставини постійно вносили свої корективи як у хронометраж самого релізу, так і в терміни запису, але це також дозволило відточити всі нюанси, зробивши його максимально вивіреним і насиченим - ви не раз його встигнете послухати, перш ніж уловите все, що в ньому є. А ще це перший в історії реліз з тегом "hard-metal", оскільки цей термін знайшов свій сенс саме під час роботи над цим релізом", - повідомили музиканти. 

Записували альбом музиканти ще у старому складі, а саме: Юра Утюг(вокал/бас/ритм-гітара), Олег Столинець (ритм/соло-гітара), Сергій Стефанюк (барабани). А спеціальним гостем релізу став Вовка Черемис з першого складу гурту, який записав для EP бeк-вокал. 

Презентація нового релізу відбудеться 12 січня у Києві, де колектив презентуєнаживо новий склад, новий EP та перші пісні, написані українською.

Stinx - справжні ветерани українського панк-року. Гурт заснував у Києві в жовтні 2005 року Юрій Утюг Демиденко. На рахунку команди три повноформатні альбоми: "Kids Of the streets" (2006), "Graduating Speed" (2010), "Game Called Life" (2016). 

Stinx  у соцмережах:

https://soundcloud.com/stinx-punx
https://www.facebook.com/stinx77/
https://stinx.bandcamp.com/album/oldskull