Лінія Втечі презентувала онлайн-зін про львівську культуру

Львівська промо-група Лінія Втечі наприкінці 2018-го обзавелася власним сайтом, де окрім, власне, анонсів, можна буде також знайти фото, подкасти, інтерв'ю тощо. 

"Його ще наповнювати та наповнювати, тексти та формати правити і правити. Але час для свого медіа про культуру у Львові, до якої ми дотичні, настав. Отакий тепер зін Лінії Втечі. Інтерв'ю, подкасти, архіви фоток, анонси та угар", - зазначає Ляна Мицько, творчиня Лінії Втечі.

Окрім того читачам радить очікувати на цікаві статті про минуле, майбутнє і справжнє львівських культурних процесів, до яких дотична Лінія Втечі. 

Сайт доступний за наступним посиланням. Його творцем є Олександр Клочко.

Лінія Втечі - культурні івенти у Львові, музика, радіопрограма, паралельна галицька реальність. Діє з 2009 року. Засновницею та організаторкою першої Лінії Втечі є Ляна Мицько. В основу команди також входить Марічка Чічкова, вона пералельно є співачкою і музиканткою у гурті Торбан.
У багатьох подіях Лінії Втечі сприяють українські та іноземні букери та організатори, також багато хороших людей зі Львова. Це Саша Омельченко, Саша Жабокритський, Лесик Магула, Діма Кумар, DIY Lviv, Артур Паливода, Марія Чічкова та багато інших. 

Підтримати діяльність Лінії Втечі будь-якою сумою можна, придбавши мерч, або переказавши певну суму на рахунок промо-групи: 5168 7554 1759 1126 (Приватбанк).

Лінія Втечі у соцмережах:

http://www.liniyavtechi.com
https://www.facebook.com/liniyavtechi/