Лейбл Muscut презентував новий сублейбл Shukai

Український лейбл Muscut анонсував перший реліз свого нового сублейблу Shukai - "The Air Seller, 1967". Це музика до радянської кінострічки "Продавець повітря" 1967 року випуску. 

"Ми раді представити наш новий архівний сублейбл - Shukai (Ukr. Шукай).Після кількох років копання в різних архівах українських плівок, ми знайшли купу цікавих саундтреків для телебачення та анімаційних фільмів, які будуть випущені вперше.

Перший випуск - це музика для телевізійного фільму "Продавець повітря" Віктора Власова. Записаний у 1967 році, в тому ж році, коли фільм транслювався на радянському телебаченні. "Продавець повітря" режисера Володимира Рябцева - чорно-білий фільм, заснований на однойменному науково-фантастичному романі Олександра Беляєва, вперше опублікованому в 1929 році", - йдеться в описі релізу.

Головним композитором стрічки є Віктор Власов і саме його музику й можна буде почути на релізі. Записана вона була прямо на Одеській кіоностудії у 1967 році. Окрім того В. Власов є автором опер, понад 200 музичних творів для баяна ("П’ять поглядів на країну ГУЛАГ", 1991), оркестру народних інструментів ("Дорога до Бабиного Яру", 1996), камерно-оркестрових опусів; музики до художніх і документальних фільмів, театральних вистав, пісень та романсів на вірші Т. Шевченка, В. Стуса, В. Симоненка, Л. Костенко тощо.

Реліз вийде на вінілі (тираж 300 примірників) та у цифровій версії. Дата релізу запланована на 13 лютого 2019 року. 

Shukai у соцмережах:

https://shukai.bandcamp.com/
https://soundcloud.com/shulai-reel
https://www.facebook.com/shukairecords/