Тулим випустили новий кліп

Київський хіп-хоп гурт представив слухачам новий відеоролик на трек "Нагору". У ньому музиканти підсумовують 10-річну історію колективу.

"10 років тому відбувся перший вихід на сцену. Це лиш історія... У цьому відео зібрані архівні та невидані кадри за цей період. Звісно багато чого загублено і не увійшло у цей ролик і композицію, Маршрути тільки нагору!", - зазначають музиканти. 

Головний MC у цій роботі - KyLЯ (Ігор Тулим), він же відповідав за біт та звук. Окрім того в пісні можна почути голоси DMNT та Паніки. Відповідальний за скретчі - DJ Jeremy Star. Запис пісні здійснив Phrank ROC Recordings.  

Нагадаємо, у серпні цього року Тулим став першим українським гуртом, який представляв Україну на чеському фестивалі Hip Hop Kemp. Почитати детальніше про цю історію можна за посиланням

Тулим - український хіп-хоп гурт з міста Київ, заснований у 2008 році двома киянами - Максом й Ігорем. На їх рахунку вже три повноформатні альбоми. Провели виступи в більшості великих міст України, а також кількох закордонних містах. У місті Софія, Болгарія виступили на одній сцені разом з легендарним американським гуртом Onyx.

Тулим у соцмережах:

Bandcamp: https://tulym.bandcamp.com/
ВК: https://vk.com/tylum_kyiv
Instagram: https://www.instagram.com/tulymposse/
FB: https://www.facebook.com/tulymkyiv/