Outsider fest запустив серію міні-інтерв'ю з учасниками. ВІДЕО

Перший фестиваль аутсайдерів у Києві відбудеться 2 грудня у клубі Mezzanine. В очікуванні події організатори вирішили провести серію  міні-інтерв'ю, у рамках яких музиканти питатимуть одне одного про найважливіше. 

"2 грудня у клубі Mezzanine відбудеться міні-фестиваль Outsider fest I. Гурт Bojevilla збирає друзів, щоб показати, що ми маємо свою відповідь на ту ситуацію, яка склалася на сучасній альтернативній сцені. 

Зазвичай, музикант найкраще розкривається у розмові з музикантом. Тому ми вирішили зробити серію інтерв'ю, у яких гурти виступали б водночас й інтерв'юерами, і респондентами. Кожен гурт запропоновував по 3 питання, а ми їх об'єднали у загальний список та задали одне одному", - пояснює автор ідеї міні-інтерв'ю та гітарист колективу Bojevilla Артем Міняйло.

У першому випуску серії міні-інтерв'ю учасники гурту Vovk опитують ініціаторів заходу - колектив Bojevilla.

Наступні два випуски з'являться у середу, 21 листопада, та у п'ятницю, 23 листопада. Загалом же серія містить шість відео з усіма учасниками Outsider fest I. 

Лайн-ап фестивалю: 

- The Nietzsche
- The Hiraeth
- Zoanthropy
- Vovk
- Vera Lingua
- Bojevilla

До слова, перші оголошені хедлайнери вечору The Nietzsche відіграють, можливо, свій останній сет, перед тим як остаточно увійти в історію української музики.

Квитки на Outsider fest до можна придбати онлайн по 200 гривень, на вході їх вартість складатиме - 250 гривень. 

Подія у соцмережах:

https://www.facebook.com/events/184774992416482