Премія Jager Music Awards оголосила переможців

Українська премія Jager Music Awards оголосила список переможців у всіх категоріях. Їх оголосили 6 листопада під час вечірки-церемонії, де й відбулося вручення нагород. 

У категорії "Сингл року" перемогла Alina Pash, вона ж виграла у номінації "Відео року" з кліпом "Bitanga". Групою року журі назвало проект Onuka. У категорії "Рок" перемогли The Gitas, кращим хіп-хоп проектом визнали гурт кАчевники, а кращим електронним проектом — Cape Cod. У номінації DJ року перемогла Daria Kolosova.

Організатори Район #1 отримали нагороду в категорії "Подія року", Іван Дорн отримав приз за вклад в індустрію, а його Masterskaya визнали лейблом року. 

Віталій Тенк став першим у категорії "People’s Choice" з результатами голосування, окрім того спеціальні призи отримали проекти Електромед і Зэ Джозерс. 

Нагадаємо, формат Jager Music Awards включає 10 основних номінацій: Гурт року, Сингл року, Відео року, Електроніка, Хіп-хоп, Рок, DJ року, Лейбл року, Подія року та Вклад в індустрію. Потрапити до  них можна було тільки за рішенням жюрі. Цього року до нього потрапили експерти з різних областей музичної індустрії, наприклад промоутер Сергій Малецький (H2D), бізнесмен Дмитро Феліксов (Concert.ua), чимало журналістів, а також Григорій Фатьянов (Masterskaya). Очолив жюрі музикант Євген Філатов.

Jager Music Awards - це творчий конкурс для музичних виконавців і гуртів, які представляють некомерційну сцену. Премія виступає за передові явища у музиці та самобутність музикантів, відзначаючи найяскравіших представників незалежної сцени. У попередні роки змагання Jager Music Awards проводилося водночас на території чотирьох країн: Росії, України, Білорусі та Казахстану. Цьогоріч же премія для українських виконавців стала окремою.  

Нагадаємо, серед переможців минулорічного конкурсу були українські колективи Грибы, Пошлая Молли, [O] та Ghetto Prime.

Дізнатися більше про конкурс можна на його офіційному сайті.

Фото з ФБ-сторінки JagerVibes Ukraine