1914 випустили другий повноформатний альбом

Львівський death metal колектив 11 листопада представив слухачам довгоочікуваний другий повноформатний альбом "The Blind Leading The Blind". Вихід релізу спеціально був запланований до сотої річниці з дня завершення Першої Світової.  

"Наш другий LP на пам'ять про тих, хто загинув. У цей великий день, у цей прекрасний час, аби ми не забули! Бо ті, хто не пам'ятає минуле, змушені його повторювати" - коментують реліз музиканти. 

Альбом загалом містить 11  треків, у яких розкриваються відомі історичні факти часів Першої Світової. Окремо варто відзначити також кавер на The Exploited - трек "Beat The Bastards" та пісню "Passchenhell" яка була записана у колаборації з легендарним вокалістом Дейвом Інґрамом (Benediction, Bolt Thrower, Just Before Dawn, Ursinne, Down Among the Dead Men).

Альбом записував Олег Рубанов на студії MuzProduction у Львові, а його зведенням займався Alexander Backlund зі шведської студії Nailvillage. Автором обкладинки є Володимир Smerdulak Чебаков. 

"The Blind Leading The Blind" уже можна придбати у цифровій версії, на дисках та вінілах. Окрім того 1914 підготували кілька типів нових футболок до виходу релізу.

Гурт 1914 виник у Львові у 2014 році, на століття Першої світової. Саме ця тема і лягла в основу пісень колективу. Музика гурту - це суміш декількох стилів, як то doom чи death metal. На їх рахунку один альбом 2015 року, спліт з американцями Minenwerfer, EP "Für Kaiser, Volk und Vaterland!" та декілька синглів.

Почитати рецензію на Minenwerfer / 1914 - Ich hatt einen Kameraden [split] (2016) можна за цим посиланням. 

1914 у соцмережах:

Soundcloud: https://soundcloud.com/1914band
Bandcamp: https://x1914x.bandcamp.com
Facebook: https://www.facebook.com/1914band
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCIi5hWkPUWkWUXRN7KDKQiA