Sectorial випустив новий альбом

Український метал-гурт представив слухачам уже третій повноформатний альбом, який отримав назву "VYR". Лонгплей вийшов за підтримки лейблу Noizr Productions. 

Музиканти зазначили, що працювали над останнім альбомом три роки, адже їх другий повноформатник "We Are The Titan's Rising Ashes" з'явився на світ ще у 2015-му.

Альбом демонструє розвиток колективу за останній час. Він складається із 12 треків загальною тривалістю понад годину. Усі пісні містять різноманітні елементи — від інтенсивних бласт-бітів до акустичних композицій, до того ж усі вони скрашені різними етнічними інструментами (дримба, йоухікко, буккехорн, флейти, дуда, трембіта).

Запис, зведення та мастеринг альбому здійснив Warkhoros із Tyrant Studio, а за обкладинку і дизайн відповідала Літа Ахметова. 

Новий альбом доступний у форматі дисків, а також у цифровій версії на iTunes, Spotify, Google, Deezer та багатьох інших цифрових сервісах по всьому світу.  Лімітовані бокси та додатковий мерч до релізу буде анонсовано найближчим часом.  

Чинний склад Sectorial:

  • Іван 'Burz' Козакевич — вокал, народні інструменти
  • Ігор 'Reich' Коваленко — барабани, перкусія
  • Дмитро 'Trit' Ващенко — гітара, бек-вокал
  • Борис 'Karis' Кривоус — бас-гітара, бек-вокал 

Sectorial у соцмережах:

https://sectorial.bandcamp.com
https://www.facebook.com/sectorialUA