The Tea Ship випустили новий трек з майбутнього альбому

Чернігівський гурт представив слухачам новий сингл, який отримав назву "Хьюстон". Пісня увійде до нового релізу хлопців, який має з'явитися ще цієї осені. 

"Хьюстон" - це перший трек з майбутнього альбому The Tea Ship. Гурт планує випустити повноформатну платівку на 10 пісень, більшість з яких вже записана та зводиться.

"Однак, у нас є думки, що ми можемо розбити повноформатний альбом на 2 ЕР. Як у результаті вийде, поки що думаємо. Взагалі ж випустити альбом плануємо до кінця осені. До виходу альбому, плануємо представити ще 2 сингли, які також до нього увійдуть", - розповіли музиканти. 

Пісню "Хьюстон" гурт записував вдома, частково ударні записували наживо, а потім поєднували їх з електронними для більш щільного звучання. Записом, зведенням і мастерингом керував і займався - Yardman

"Пісню написали навесні, коли я побачив на одному з каналів анонс фільму "Аполон 13" з Томом Хенксом, де він у цьому анонсі і каже фразу "Х'юстон, у нас проблема". У цей момент я сидів з гітарою і швиденько підібрав мелодію, як мені здавалося, у стилі King Gizzard and the Lizard Wizard (я їх тоді постійно слухав). Текст написав швидко, оскільки ідея і мелодія вже були. Я приніс на репетицію декілька нових пісень, серед яких був і "Хьюстон". Хлопцям пісня сподобалася, і ми легко її розібрали фуллбендом. У результаті, зараз це, мабуть, найбільш жадана пісня на концертах, тому вона і перша серед наших нових релізів", - розповідає гітарист та вокаліст гурту Владислав Єременко. 

Нагадаємо, раніше ми також публікували плейлист Владислава

Гурт The Tea Ship виник у Чернігові в 2012 році. Хлопці працюють у напрямку garage, indie rock музики. Колектив відіграв уже досить багато концертів, як в драйвовому ритмі зі стейдж-дайвінгом, так і в легкій акустичній атмосфері. В активі The Tea Ship вже є кілька синглів та міні-альбомів. Почитати рецензію на них можна тут:

The Tea Ship у соцмережах:  

https://soundcloud.com/theteaship
https://theteaship.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/theteaship/
https://vk.com/teaship
https://www.instagram.com/teashipband/