Cepasa анонсував вихід нового альбому

Сам альбом отримав назву "Dark Beauty". Це вже четвертий повноформатний реліз у дискографії артиста. Цифровий реліз намічений на 5 листопада.  Електронний продюсер і музикант Паша Ленченко випускає альбоми свого проекту Cepasa ті стабільною регулярністю - раз на два роки. Дебютний альбом "Doing Right" вийшов у 2012 році та відразу ж закріпив ім'я Cepasa серед кращих електронних артистів української сцени. У 2014 році Павло представив другий альбом "Nove", а у 2016 випустив третій - несподівано світлий і оптимістичний лонгплей "Noises".

"Я не знаю добре це чи погано, але від альбому до альбому я завжди винаходжу себе заново. Тільки таким чином можу робити щось цікаве, від чого у самого захоплює дух. Протягом останніх двох років я будував нову студію. Потім облаштував другу студію вдома, і тільки таким чином знайшов свою зону комфорту - між двома студіями. У цей же момент прийшло натхнення для роботи над новим альбомом", - зізнається Cepasa.

Вже 29 жовтня артист презентує пілотний сингл з нового альбому під назвою "Waves". На підтримку синглу вийде і відеокліп. З Instagram артиста можна зрозуміти, що відео знімали зовсім недавно - рано вранці у полі під Києвом. Сюжет кліпу поки залишається таємницею.

Окрім того деякі подробиці нового альбому Cepasa розкриває уже зараз:

"Моя нова музика більш танцювальна, драматична і, разом з тим, більш божевільна. Вона про труднощі, які ми переживаємо. Про самотність і ролі близьких у нашому житті. Про вихід зі стану вічного очікування чогось кращого. У той же час нові пісні про красу нашого світу і про красу самої музики".

Попереднє замовлення альбому вже доступне за посиланням.

Cepasa у соцмережах:

https://soundcloud.com/cepasa
https://www.facebook.com/cepasaofficial/
https://twitter.com/cepasaofficial
https://www.instagram.com/cepasa/