Гурт АННА випустив новий кліп

Відомий український гурт 12 жовтня до свого дня народження представив слухачам новий кліп на пісню "Крик", яка увійде до майбутнього міні-альбому гурту.

"Сьогодні 16 років гурту Анна. За цей час ми побували в усіх куточках України, грали в маленьких клубах та на найбільших фестивальних сценах. І все це не мало б сенсу, якби не ви, наші люди, любимо вас капєц як, тому день народження — в нас, подарунки — для вас!", - написали музиканти.

Раніше музиканти також презентували новий трек "Не згасай" із того ж майбутнього EP. 

Нагадаємо, 3 листопада АННА презентує у львівському клубі FESTrepublic свій новий міні-альбом "Не згасай". Це буде перший великий реліз колективу за останні роки, адже другий студійний альбом "Срібна Змія" гурт випустив ще у 2010-му, тобто 8 років тому.

Окрім того заплановані концерти у Вінниці (24 листопада) та Києві (25 листопада). 

Гурт АННА було засновано 12 жовтня 2002 року у Львові зусиллями вокаліста Віктора Новосьолова та гітариста Юрія Підцерковного. У 2003 році вийшов їх демо-альбом "Проба", котрий офіційно, утім, випущений ніколи не був. Окрім нього на рахунку гурту два повноцінні студійні альбоми, а саме "Карматреш" (2008) та "Срібна змія" (2010), міні-альбом "Сприймай Мене" (2006) та кілька синглів. 

АННА у соцмережах:

https://www.instagram.com/annametalband/
https://www.facebook.com/annametalband
https://t.me/annametalband
https://vk.com/annametalband
https://www.youtube.com/annametalband
https://soundcloud.com/annametalband