Lucas Bird випустив дебютний альбом

Київський співак Lucas Bird представив дебютний повноформатний реліз "I’m Seventeen" - софт-рок альбом про ніжне відчуття ностальгії та сум за безтурботними часами.

Головною ідеєю артиста було відібрати найсвітліші свої композиції, запросити друзів зіграти їх, і записати простий, камерний і максимально живий альбом. 

Назву "I'm Seventeen" виконавець пояснює бажанням відтворити ті почуття, які він відчував від створення музики, коли тільки починав записувати власні композиції, а також текстами про складний і водночас щасливий підлітковий вік.

"Прості гітарні та клавішні партії, лаконічні тексти та загальне звучання одразу наштовхують на порівняння з рок-музикою 60-их, зокрема Beach Boys i The Beatles. Але Lucas Bird набагато вищий за це: джерелами натхнення для запису послугували Josh Rouse - Home, John Frusciante - Curtains, Neil Young - Harvest та Tim Buckley - Goodbye and Hello. Навіть у найпростіших композиціях прослідковується ретельна увага до змісту та наповнення: так, сингл "Favorite Season" - композиція з відсиланням до Едгара Алана По, у котрій за атмосферу відповідають контрабас, синтезатори та мелотрон, а трек "Elene" спеціально отримав перевантажене гітарне соло наприкінці, не зважаючи на стилістику поп-музики 70-х", - йдеться у прес-релізі лейблу Masterskaya, який і видав цей реліз.

Підтримати виконавця та придбати альбом можна на усіх популярних стрімінгових сервісах. 

Lucas Bird - псевдонім екс-вокаліста гурту Hiels Даниїла Зубкова.Хлопець виконує музику у жанрах soft rock та acoustic pop та збирається й надалі дотримуватися DIY-естетики у своїй творчості, надаючи перевагу акустичним інструментам та мінімалістичним аранжуванням. Проект він назвав на честь свого папуги Лукаса. 

Lucas Bird у соцмережах:

https://soundcloud.com/lucasbirdmusic
https://www.facebook.com/lucasbirdmusic
https://www.instagram.com/lucasbirdmusic