Гурт ЗМА випустив новий міні-альбом

Чернігівський гурт представив новий міні-альбом  "Космический Холод", який є продовженням випущеного два роки тому ЕР "Истлевший". 

Музиканти розповідають, що матеріал для цього ЕР вони написали ще у 2013-му році. Спочатку планували записати повноформатний альбом, перша половина якого була б важкою, а друга - легкою інструментальною музикою.

"У результаті до 2016-го року був дороблений і записаний важкий матеріал, і готова обкладинка. Так вийшло, що концепція важкої частини зовсім не поєднується з легкою музикою і не слухалася під такою похмурою обкладинкою. Було вирішено розбити альбом на 2 ЕР.

Через майже два роки після виходу першого ЕР "Истлевший" прийшов час випустити другу частину - "Космический Холод", - додає гурт. 

Уже традиційно до створення запису долучився давній друг гурту Пузан Олег, відомий любителям атмосферної музики під псевдонімом Dronny Darko.

Гурт ЗМА або ж Запах Мокрого Асфальта зібрався у Чернігові у 2006 році. На той період у його складі було п'ятеро людей і колектив досить часто давав живі виступи. Так було записано декілька релізів. Однак, у 2012 році музиканти вирішили залишити проект виключно студійним, а у його складі залишилося лише двоє засновників. Загалом на рахунку колективу є один альбом "Секунды Бывают Часами" (2010), чотири EP разом із найновішим та декілька синглів і демо-записів.  

ЗМА у соцмережах:

https://zma-northernmetal.bandcamp.com/
https://vk.com/zma_chernihiv