У Києві пройде другий Ashen Dominion fest

Український метал-лейбл Ashen Dominion уже вдруге проведе у Києві фестиваль для прихильників темної сцени. Дійство заплановане на 13 жовтня.

"Хто пережив спустошення та безвихідь і отримав надію, зануряться в атмосферу тотальної депресії та суїцидальної терапії,
моторошної істерії і палаючого в скорботі єства", - обіцяють організатори фестивалю Ashen Dominion.

Лайн ап фестивалю:

- Galdur. Atmospheric ambient / dungeon synth проект Severoth'а. Глядачі поринуть в казкову атмосферу видінь давніх часів великих битв та забутих легенд.

- Nödutgång:Självmord. Полтавські майстри депресивної атмосфери з впливом пост-року представлять свої кращі творіння в рамках фестивалю. На рахунку гурту повноформатний альбом та EP, треки з котрих вже давно стали впізнаваними і знайшли своїх шанувальників.

- Kzohh. Вісники смерті, страждань та непоправних втрат знову на сцені фестивалю. Цього разу, з абсолютно новою програмою, що містить в собі тематику хімічних та радіаційних дослідів над людством.

- Balfor. Одна зі старіших black metal груп України знову на київській сцені. Колектив порадує кращими творіннями з альбомів "Barbaric Blood" та "Black Serpent Rising".

- Psychonaut 4. Повернення грузинських депресивників до столиці України. На слухачів чекає торжество самознищення, болю та відчаю.  Старі і очікувані треки з альбомів "Have a Nice Trip" та "Dipsomania", а також нові, з відносно недавно виданого  "Neurasthenia", навіють правильний настрій.

До 31 серпня квитки на фестиваль можна придбати за акційною ціною: 200 гривень за фан-зону та 300 за VIP-квиток (місце за столиком на балконі). Продаватимуться ці квитки у інтернет-магазинах Hells-Bells та Ashen Dominion, а також через е-мейл ashen.dominion@gmail.com. З 1 вересня ціна зросте, відповідно, до 250 та 350 гривень. 

Подія у соцмережах:

https://www.facebook.com/events/436322703532290