The Nietzsche запустили пре-ордер свого останнього релізу

Минулого тижня одеський маткор-гурт випустив новий сингл на вірші Вільяма Шекспіра - трек "Shake Your Spear", який увійде до третього, а заразом і останнього EP гурту, який отримає  відповідну назву - "Finals". Вихід релізу запланований на 1 вересня. Окрім "Shake Your Spear" міні-альбом також міститиме пісні на вірші Даниїла Хармса, Едгара Алана По, Емілі Дікінсон та Василя Стуса. 

Що стосується технічної частини релізу, то музиканти записували його на студії Revet Sound у Романа Бондаря, а всю подальшу роботу над міні-альбомом (зведення, мастеринг, саундпродюсування) здійснив Сергій Knob Любінський.  

Наразі музиканти уже розпочали преордер цифрової версії альбому.

Дізнатися більше про гурт ви можете із нашого недавнього інтерв'ю.  

The Nietzsche утворюють музиканти таких колективів, як Septa, Facepalm, Pictures Inside Me, Cheshires та Злам. Першу пісню вони написали на вірші Маяковського у 2013 році. Стиль музики колективу найчастіше описують як маткор.

Почитати рецензії на релізи гурту можна за цими посиланнями: "The Nietzsche - Intro to Advanced Poetry" [EP] (2015), "The Nietzsche – Welcome To Poetry 201" [EP] (2016), The Nietzsche - Live 201 (2018). 

The Nietzsche у соцмережах:

Bandcamp: https://thenietzsche.bandcamp.com
Facebook: https://www.facebook.com/thenietzscheband
Instagram: https://www.instagram.com/thenietzscheband
YouTube: https://www.youtube.com/c/TheNietzsche
VK: https://vk.com/thenietzsche