Видання Daily Metal проведе у вересні два фестивалі

Одразу два метал-фестивалі від українського веб-журналу Daily Metal пройдуть наступного місяця у Києві: Power Of Ukraine vol.2 - 14 вересня та Daily Metal Female Fronted Fest - 22 вересня.

Київський фестиваль Power Of Ukraine vol.2 вже вдруге збере потужних представників української важкої сцени. Цього разу захід не обмежиться стилістикою power metal і охопить також суміжні метал-жанри.

У лайн-апі - гурти Sunrise, Dimicandum, Defiant, Korypheus, Seven Seals. Спеціальним гостем фестивалю стане гурт Біла Вежа, що підготує особливу концертну програму.

"Ми вирішили, що хороші традиції повинні продовжуватися, і що Power Of Ukraine: версія 2.0 – повинен бути. Цього разу – в дещо незвичному жанровому форматі, з дещо незвичним складом, але все ж це Power Of Ukraine, і ми зустрінемося з вами 14-го вересня", – коментують організатори.

Daily Metal Female Fronted Fest відбудеться 22 вересня у MonteRay Live Stage, "...тому що 8-е березня – занадто мейнстрімно".

"Думаємо, ні для кого не секрет, що в редакції Daily Metal панує войовничий фемінізм. Але це вже проблеми редакції, а ось фестиваль сам себе не зробить. Тому у вересні пройде Daily Metal Female Fronted Fest", – жартують у Daily Metal.

Сім гуртів, в тому числі гості з Білорусі та Польщі, 22-го вересня у MonteRay Live Stage представлять важку музику у всій її красі і різноманітності - від Art і Progressive до Heavy, Groove і Gothic Metal.

Лайн-ап:

  • Полинове Поле
  • Aghiazma
  • Azathoth Circle
  • Mission Jupiter (BY)
  • White Highway (PL)
  • NOVI
  • Miss Key

Квитки на обидва фести можна придбати онлайн на ресурсі concert.ua.

Зустрічі на Facebook:

https://www.facebook.com/events/863084853888069
https://www.facebook.com/events/2149819271968034