Cios та Death Pill їдуть до Ужгорода

29 вересня в Ужгороді у форматі концерту відзначатиме свій день народження головна редакторка нашого сайту. Буде хороша музика, традиційні напої від All Music Bar та гарна компанія. 

Лайн-ап заходу сформований із місцевих та запрошених виконавців. 

Так, розпочинатиме вечір ужгородський гурт Обрій - качовий середньотемповий дез метал, який відштовхується від класиків старої школи. Вони зіграють свій травневий сингл "Дволикий", а також інші, добре перевірені часом, бойовики.

Продовжать справу учасники гурту DISTiNcT, які впевнено пронесли любов до ню-металу крізь роки. І якщо правду кажуть про повернення тренду чи то моди на цей жанр, то саме ужгородцям варто було б очолити цю хвилю. 

Треті учасники - хмельницький гурт Cios. Їх вуличний панк-рок чудово підходить і для того, щоб подвіжувати,і для того, щоб замислитися над цілим рядом гостросоціальних тем. За 7 років існування гурт встиг відіграти понад сотню концертів в Україні та за кордоном і видати чотири повноформатні альбоми.

А на завершення для відвідувачів концерту зіграють Death Pilll (punk rock/crossover). Дівчата тільки цієї весни випустили свою демку і дали перші концерти, але їх активність настільки бурхлива, що здається, наче гурт був з нами останні п'ять років. Але Ужгород хіти "Die for Vietnam" та "Расцарапаю Ебало" наживо почує вперше. 

Двері відчиняються о 20:00.

Вартість квитка - 70 гривень. Продаватимуться на вході. 

Подія у соцмережах:

https://www.facebook.com/events/1750633001679853/