У Києві пройде масштабний музичний ярмарок

11 - 13 жовтня в Експоцентрі "АККО Інтернешнл" (м. Київ, пр. Перемоги, 40,б) відбудеться одна з наймасштабніших музичних виставок Східної Європи - Український музичний ярмарок-2018, де можна буде знайти повний асортимент усієї продукції та сучасних технологій необхідних для створення та просування музики, розвитку сценічного мистецтва.

"Український музичний ярмарок" - унікальна можливість власноруч випробувати, побачити та почути (за бажанням, придбати) якісне професійне звукове та світлове обладнання, сценічне обладнання та конструкції, музичні інструменти та аксесуари, проекційне та відео-обладнання, обладнання для студій звукозапису, музичну літературу, DJ-обладнання", - зазначають організатори. 

На виставці будуть представлені новинки відомих світових брендів, а також найновіші розробки українських виробників. Водночас виставка представить сучасні технології, що мають перспективу використання в архітектурі та дизайні.

За словами організаторів, виставка буде цікавою як для професійних музикантів, так і для аматорів та початківців. Організатори фестивалів, концертів, виставок, івент-агенцій, майстри звуку та світла також зможуть знайти там для себе щось цікаве.

Протягом трьох днів у рамках ярмарку проходитимуть різноманітні семінари, презентації, майстер-класи, а для дітей – спеціальна музично-екскурсійна програма. 

Вхід на виставку для всіх категорій відвідувачів платний і складатиме 15-30 гривень. 

Український музичний ярмарок –– спеціалізована музична виставка, яка діє з 1993 року. Основною метою проведення Ярмарку є сприяння розвитку культурно-мистецької галузі країни. У виставці традиційно беруть участь провідні дистриб’ютори, продавці, розробники та виробники професійного звукового та світлового обладнання, музичних інструментів; сервісні компанії; продюсерські центри; засоби масової інформації; організатори концертів та фестивалів. 

Подія у соцмережах:

https://www.facebook.com/events/993980817447268
http://www.muz-yarmarok.org.ua/