Гурт Pree Tone поділився деталями нового альбому

Київський гурт вже за кілька днів представить слухачам свій новий повноформатний альбом, а наступного тижня відбудеться його презентація у Києві. 

"Kiddy — это шесть триллеров, над которыми мы работали с открытым сердцем и ясными (не всегда) глазами", - розповідають музиканти.

Усього за кілька днів, 19 серпня, альбом з'явиться на усіх можливих цифрових майданчиках. Окрім того запланований його вихід на дисках і касетах. Так, нідерландський лейбл Geertruida випустить альбом на оранжевих касетах, а за вихід діджипаків відповідає незалежний лейбл БНiЛ

Нагадаємо, що шоу-презентація довгоочікуваного альбому Pree Tone відбудеться 23 серпня у київському просторі Plivka. Музиканти сподіваються отримати фізносії вже до цієї дати. А трохи згодом гурт збирається провести невеликий європейський тур на підтримку "Kiddy".

Треклист "Kiddy":

1. Treasures Fall
2. Maze of 60 Tricks
3. Safe and Sound
4. Token
5. Diadam
6. Bricks 

Pree Tone - нойзрок/шугейз гурт з Києва. Він виник на перетині революції та війни пізньою зимою 2014 року. На рахунку колективу кілька міні-альбомів. Почитати рецензію на Pree Tone – Simmer [EP] (2014) можна за цим посиланням.

Pree Tone у соцмережах:

ВК: https://vk.com/preetone
Bandcamp: https://preetone.bandcamp.com
Facebook: https://www.facebook.com/preetone