Лейбл Robustfellow перевидає перший альбом Somali Yacht Club

Український лейбл Robustfellow Prods.  перевидає дебютний альбом "The Sun" львівського тріо Somali Yacht Club разом із бонусами. 

Офіційно перевидання заплановане на 17 серпня та отримало назву "The Sun+1", зокрема, через те, що воно містить бонус-трек "Sun’s Eyes", який є ніби логічним продовженням історії "The Sun" і записувався водночас з альбомом. Пісня раніше з'являлася на Бендкемпі гурту, але ніколи не виходила на фізичних носіях.

Новий реліз вийде на дисках, касетах, а також буде доступним у цифровій версії. 

Трекліст "The Sun+1":

1. Loom
2. Sightwaster
3. Up In The Sky
4. Signals
5. Sun
6. Sun’s Eyes (bonus track)

Нагадаємо, у січні цього року Somali Yacht Club видали новий альбом "The Sea", який отримав чимало позитивних відгуків у міжнародних медіа. Почитати нашу рецензію на цей реліз можна за наступним посиланням. До слова, восени Somali Yacht Club з новим альбомом та гурт Straytones збираються у європейський тур.

Somali Yacht Club - це psychedelic/stoner rock тріо зі Львова. Сформований у 2010 році в якості джемової команди, гурт швидко трансформувався з сайд-проекту в головний для своїх учасників. У серпні 2011 вони самотужки випустили ЕР з чотирьох пісень під назвою "Sandsongs", а у 2013 році вийшов сингл "Desert Walls". У повноформатному альбомі “The Sun” (RBF 004, Robustfellow Prods.) вони змінили напрямок з прямолінійного в абстрактніший і прогресивніший бік. Гурт змішує stoner, blues, dub, shoegazing, psychedelic rock і post rock, красиво загортаючи це все в фуз, даруючи слухачеві різноманіття емоцій і станів у справді продуманий і атмосферний спосіб.  

Почитати рецензію на Somali Yacht Club - The Sun (2014) можна за цим посиланням. 

Somali Yacht Club  у соцмережах:

https://www.facebook.com/Somaliyachtclub/
http://somaliyachtclub.bandcamp.com