Вова Проценко зняв у Києві кліп для King Dude

King Dude презентував відео на сингл "Velvet Rope" з нового альбому "Time To Go To War", який вийде 24 серпня на лейблі Van Records. Цікавим є той факт, що кліп знімався в Києві та став дебютною роботою для Володимира Проценка, учасника гуртів Maloi, Battle Axe Culture, Woundead і Riot on the Radio. 

У новому відео Вова виступив у якості режисера. Свою роботу виданню post-punk.com він коментує наступним чином: 

"Коли я вперше почув пісню, відразу подумав: окей, це, безумовно, стосується старшої жінки, яка танцює у радянській квартирі. Врешті-решт, лише п'ять секунд цієї ідеї потрапили до фінального варіанту кліпу.

Пісня дала мені це відчуття відчаю, присмак напружених і стриманих відносин, з яких важко вийти. Я вирішив, що було б здорово розвинути ці стосунки між старшою жінкою та молодшим хлопцем, які також нагадували б стосунки матері та сина, і при цьому не сказати глядачеві, хто вони насправді одне одному, залишаючи це питання для уяви та припущень.

Ми всі бачили, як King Dude п'є віскі, прогулюється цвинтарем, ріже сире м'ясо і загалом є цим пекельним персонажем у своїх відео. Я ж хотів показати, як він застилає ліжко, подає чай, нудьгує, опинившись у тій чи іншій тривіальній життєвій ситуації. Я хотів, щоб він був розчарований і зовсім не класний. Останнє так і не спрацювало, щоправда, ви просто подивіться на нього. Він виглядає круто, навіть облизуючи чайну ложку!".

Сам же TJ Cowgill зауважив, що хотів повернутися до Києва ще після жовтневого виступу, оскільки відчув особливу атмосферу цього міста та енергію його мешканців. Тож рішення про зйомки кліпу у Києві далося йому дуже просто.