stonefromthesky випустив дебютний альбом

Київський електронний проект сьогодні випустив свій перший повноформатний альбом "Spirals".  

"Еклектичний та неапологетичний, він поєднує важку гітарну музику з психоделічною електронікою у спробі побудувати щільний, майже тактильний звуковий екран, опускаючись при цьому в спіралі свідомості. Підсилений складною та нетривіальною обкладинкою, цей альбом постає як хаотична система, чиї елементи тісно поєднані та підтримують один одного", - йдеться в описі релізу. 

Автор проекту Олексій Зінченко всі треки записував на власній SFTS Studio, а їх мастеринг доручив Максиму Пильнику. Над обкладинкою релізу працював Сергій Кочмар.

Весь альбом уже можна попередньо послухати та купити на Бендкемпі проекту та на інших стрімінгових сервісах. 

Нагадаємо, вже завтра, 21 липня, у Києві відбудеться Spirals Release Party - лампова вечірка, приурочена до виходу альбому, за участі dark lowe (здійснив мастеринг альбому), radiant futur та DJ Oxygem.

Київський електронний експериментальний проект stonefromthesky у 2012 році створив музикант Олексій Зінченко. У 2014 році вийшов дебютний EP проекту - "Orbital". У своїй творчості музикант надихається такими виконавцями, як Neurosis, Massive Attack, Rosetta, Deftones, Tool, Dryft, Down, Cult of Luna тощо.

stonefromthesky у соцмережах:

ВК: https://vk.com/stonefromthesky
Bandcamp: https://iamstonefromthesky.bandcamp.com/releases
SoundCloud: https://soundcloud.com/stonefromthesky
Facebook: https://www.facebook.com/stonefromthesky
Twitter: https://twitter.com/sftsrocks