Гурт Julinoza випустив новий альбом

Одеська contemporary music / alternative jazz формація представляє новий альбом, який отримав назву "I AM RIFF". Вийшов реліз 4 липня у День Народження солістки гурту Юлі Запорожець. У назву релізу гурт Julinoza вклав певну метафору, а точніше вона має водночас асоціюватися з морським рифом та фундаментом композицій цього альбому.

До  "I AM RIFF" увійшли треки "Плети", "Що Відчувають Ліси", "RIFF", "1+1" тощо, забарвлені новим для гурту електронним звучанням та насиченою музичною колористикою (співи пташок, китів, імітація гудків кораблів тощо). У тематиці пісень колектив піднімає вічні теми пошуку себе та свого шляху, роздумує про буття та небуття, у якому фантасмагоричні сили природи розкривають таємниці нашого всесвіту.

"Також до альбому увійшла вже всіма улюблена пісня "Город", гімн усім містам, які зустрічають гостей з розкритими обіймами. Та насамперед це те місто, яке знаходиться у серці кожного, таємне сакральне сховище у глибині душі, де завжди тепло, де твій дім",- пояснює гурт.

Цю композицію Julinoza записали на Іstok Record Studio після того, як виграли конкурс незалежних музикантів Indie Fields. Ще в альбомі можна знайти рімейк пісні "Що Відчувають Ліси" (французькою "Julien Et Lucien") про двох найкращих друзів, котрі так само як Ведмедик та Їжачок у мультфільмі "Ёжик в тумане" рахували зірки та кружляли усю свою дивовижну юність у малинових кущах, чекаючи див. І на завершення у якості бонус-треку звучить пісня "I Am OK", яка переконує, що попри усілякі незгоди все буде добре, бо дива трапляються з тими, хто у них вірить.

Альбом можна купити та послухати на сервісах Google Play, Apple Music, Itunes, Youtube, Soundcloud тощо.

Julinoza - це одеський гурт, який у 2014 році створили композиторка, піаністка і вокалістка Юлія Запорожець і ударник Ігор Чеботарьов. Julinoza виконує свої авторські тексти та загалом створює приджазовану музику. У 2017 році проект виступив на одній зі сцен масштабного фестивалю Atlas Weekend. Окрім того, почути гурт можна було на джазових фестивалях JazzFestOdessa, Koktebel Jazz Fest, Alfa Jazz Fest тощо. На рахунку Julinoza вже кілька повноформатних альбомів та чимало дрібніших релізів. 

Julinoza у соцмережах:

https://www.facebook.com/JulinozaMusic/
https://vk.com/julinoza
https://soundcloud.com/julinoza
https://www.instagram.com/julinoza_music/