Stoned Jesus випустили новий кліп

На офіційному Youtube-каналі лейблу Napalm Records днями з'явилося нове відео київського гурту Stoned Jesus на трек "Hands Resist Him". Прем'єра пісні відбулася у квітні цього року на шоу Майкла Щура #@)₴?$0.

"Одна з найважчих пісень альбому "Pilgrims" - "Hands Resist Him" ідеально відображає усі сторони нашого нового повноформатника - він темний, чіпляючий і дуже особистий", - розповідає гурт.

Мова йде, нагадаємо, про четвертий повноформатний альбом гурту - "Pilgrims", який вийде на лейблі Napalm Records 7 вересня. Однак його попередній продаж уже триває. Представити альбом наживо Stoned Jesus планує восени у Києві та Львові

Режисером нового кліпу став фронтмен гурту - Ігор Сидоренко. На своїй сторінці він також розповів, що у серпні гурт планує випустити ще один кліп. 

Stoned Jesus — український музичний гурт, заснований Ігорем Сидоренком у 2009 році. Колектив за цей час уже гастролював Україною, Росією, Європою, Америкою і випустив декілька альбомів. Stoned Jesus проводив тривалу і скрупульозну експансію на великі та маленькі західні сцени, тож загалом за спиною колективу вже понад 20 країн. Як наслідок — запрошення до США, Британії та, врешті, поява у переліку учасників одного із найбільших у світі рок-фестивалів "Hellfest-2016".

Stoned Jesus у соцмережах:

ВК: http://vk.com/stoned_jesus
FB: http://www.facebook.com/stonedjesusband
Bandcamp: http://stonedjesus.bandcamp.com
Twitter: http://twitter.com/StonedJesusBand
Instagram: http://instagram.com/stonedjesusband