oh, deer! виступить на фестивалі Burn The Scene For Fun

Житомирський скрімо-гурт, який минулого року випустив свій останній альбом "як перестати хвилюватися і полюбити війну" та дав кілька прощальних концертів, раптово повертається на сцену фестивалю Burn The Scene For Fun. Утім і сама подія буде останньою в історії. 

До певної міри цей анонс був очікуваним, адже гурт неодноразово був учасником BTSFF у попередні роки. І саме oh, deer! закривають основний музичний лайн-ап заходу. За словами організаторів, заявок на участь було дуже багато, однак умістити всіх охочих навіть у три дні фестивалю було неможливо. Тож наразі лайн-ап є наступним: 

- Agida (Гродно)
- ai laika (Київ)
- Backchat (Київ)
- CBiHCiTY (Мінськ)
- Cios (Хмельницький)
- Dan Stark (Чернігів)
- Death Pill (Київ)
- Kasu Weri (Київ)
- kusto. (Мінськ)
- Noise Bomb (Київ) 
- Pree Tone (Київ)
- Raw Grip (Тернопіль)
- Somali Yacht Club (Львів)
- Sorta (Гомель)
- Selma (Рівне)
- Straytones (Київ)
- Warningfog (Київ)
- Zrada (Харків)
- Больше Леса (Київ)
- Женя Свищёв (Львів)
- Злидень (Нікополь)
- Ксилема (Мінськ)

У рамках нічної сцени вже анонсована участь Bedroom Talks (Рівне), Eva/Ramon (Київ) та Sasha Che (Київ). Окрім музичної програми організатори традиційно планують різноманітні лекції та воркшопи, спортивні змагання. 

Нагадаємо, цьогоріч фестиваль проходитиме три дні - 29 червня - 2 липня, але водночас на цьому його історія завершиться. Відбудеться він все у тому ж лісі біля села Колодязьки під Житомиром. До 20 червня квитки можна придбати по 120-300 гривень, надалі їх ціна зросте. 

Burn the Scene for Fun - це житомирський некомерційний DIY-фестиваль. Історія фестивалю бере свій початок з осені 2011 року, коли троє хлопців вирішили вийти за рамки проведення звичайних панк-концертів і зробити щось більш велике. У підсумку, вони зняли великий заміський будинок  і 10 грудня 2011 року провели перший Burn the Scene for Fun. Влітку 2012 року проводили фестиваль у форматі open-air, а в 2013 року літній фестиваль проходив 2 дні. Організатори намагалися проводити фестиваль два рази на рік - влітку і взимку, але через складну ситуацію в Україні, взимку 2014 року, вирішили не робити його. Надалі фестиваль відбувався лише влітку. 

Дізнатися більше про історію фестивалю можна з нашого матеріалу: Burn The Scene For Fun: вспомнить лучшее. ТАЙМЛАЙН

Подія у соцмережах:

https://www.facebook.com/events/246029119272863/
http://btsff.com/info-2018