BSxBC випустили другий альбом

Київський thrash metal/crossover гурт залив у мережі свій другий повноформатний альбом, який отримав назву "Cave Canem". 

Походить це словосполучення ще з Древнього Риму і дослівно означає "Остерігайся собаки". Як запевняє Вікіпедія, попереджувальні знаки такого роду були знайдені в стародавніх римських будівлях, зокрема в Будинку Драматурга в Помпеї. На них, як правило, містилося мозаїчне зображення собаки і напис "Cave canem". Те саме ми бачимо і на обкладинці гурту.  

Актуальний склад BSxBC це:

  • Костянтин Маюк - ритм гітараr, вокал
  • Віталій Ховбоша - ударні, перкусія
  • Валерій Вітомський - соло гітара
  • Євген Ревко - бас

Окрім того партію саксофона у пісні "Mourning Ring" виконав Ілля Пінчук, а у треці "The Great View of Nothing" на сетарі зіграв Esmaeil Ghanavati. Записувався реліз на київській студії More Music протягом 2017-2018 років. Його зведенням і мастерингом займався Віталій Бутрименко. 

Альбом скоро має з'явитися на популярних стрімінгових сервісах. окрім того лейбл Surrogate Rec.видасть його на касетах. 

BSxBC зібрали восени 2013 року учасники відомих київських гуртів - Шелест Запахів, Forever Wasted, The Sandstones, Turnaround, Lucifer Rising, IQ. Незабаром за допомогою хлопців з Evergreen rehearsal room вони записали демо з чотирьох треків, а у жовтні 2015 року світ побачив дебютний альбом під назвою "Chronophage".У 2018 році побачив світ другий повноформатник "Cave Canem". 

BSxBC у соцмережах: 

https://vk.com/bsxbckyiv
https://bsxbc.bandcamp.com
https://www.facebook.com/bsxbckyiv/