Project Infinity випустили новий альбом

Київський progressive metal гурт представив свій дебютний повноформатний альбом "Universe".

"Український метал дуже швидко набирає обертів та все більше підкорює європейських слухачів, і ми - не виняток. Контракт з європейським лейблом Suspiria Records надав нам багато можливостей розвиватись. Скоро наш альбом з'явиться на прилавках магазинів у багатьох країнах Європи, а також в Японії, Бразилії, США, Канаді та Мексиці", - розповідають музиканти. 

У 2018 році музиканти підписали контракт із європейським лейблом Suspiria Records і саме він видає перший повноформатник гурту. 

Нагадаємо, презентація нового альбому "Universe" відбудеться 22 квітня у київському Volume Club за участі гуртів The Hiraeth та Mordox. Зараз же послухати весь реліз можна на ВК-сторінці колективу

Історія гурту Project Infinity тягнеться ще з 2014 року, коли Woody Lazor та Dmitry Kim (ex Jinjer) разом грали у метал-гурті, Вони збиралися у перший тур Україною, однак через події на Сході України були вимушені його касувати. Згодом музиканти роз'їхалися по різних українських містах і зібралися наново у Києві, де утворили новий гурт Project Infinity.

Project Infinity у соцмережах:

https://vk.com/projectinfinityband
https://www.facebook.com/Project-Infinity-1554702027932276/
https://twitter.com/Woody_Lazor
https://www.instagram.com/project_infinity_band/