Гурт Radio Plush випустив новий сингл

Київський рок-гурт представив слухачам новий трек під назвою "Fairytale About the Devil".

Це перший сингл із дебютного альбому гурту, який буде презентовано у рамках концерту Radio Plush 6 квітня в MonteRay Live Stage.

"Упродовж двох років свого існування Radio Plush встиг потрапити в плей-листи не тільки радіостанцій, але й меломанів з усього світу. І це попри те, що дебютний EP створювався в гаражі, а не на професійній студії. Опитування, котрі провели Radio Sumbarina, а згодом і UA/TV, показали, що 9 з 10 респондентів не змогли визначити, з якої країни Radio Plush,- завдяки фірмовому звучанню. 2017 року гурт потрапив у четвірку фіналістів українського відбору GBOB.

Global Battle Of The Bands (скорочено GBOB) — це найбільший всесвітній музичний чемпіонат, який має на меті знайти та відкрити широкій аудиторії найкращі таланти альтернативної музики. За одинадцять років GBOB Challenge став найбільшим у світі і найвпливовішим музичним змаганням: через його сцену пройшло більше 50 000 музикантів", - йдеться у анонсі концерту. 

Записом, зведенням і мастерингом релізу займалася студія Bobina Records, відома співпрацею з гуртами Димна Суміш та Антитіла, а обкладинку створив Алекс Глухимчук. 

Також цього вечора Radio Plush своїми виступами підтримають гурти Megapolis Witches та August J.

За час свого існування Megapolis Witches заслужив симпатію шанувальників брит-року серед української молоді. Колектив дав багато концертів у Києві та в інших містах України, брав участь у фестивалях Summer Sound, Mainstage.

August J сформувався 2015 року. В активі колективу два міні-альбоми, відеокліп на трек "Cold Touch" та виступи на багатьох київських фестивалях. На початку жовтня цього року відбувся реліз відео-синглу 'Wires and Waves’ . За кілька років гурт багато експериментував і зупинився на електронному звучанні. 

Radio Plush у соцмережах:

https://www.facebook.com/radioplush
https://www.instagram.com/radioplushofficial/
https://soundcloud.com/radioplushmusic