Радіо Аристократи урочисто визначить кращий альбом минулого року

Радіо Аристократи другий рік поспіль визначить кращий український альбом року за версією міжнародного журі. Який став найкращим у 2017-му? Конверт з відповіддю буде відкритий 24 лютого у київському культурно-мистецькому центрі Closer.

Тримати інтригу треба красиво. Тому на гала-вечорі очі та вуха відвідувачів тішитимуть виконавці з шорт-листа: YEYO, OY Sound System, INAIA, 5 Vymir, daKooka, Mamanet, nousinthis, Очеретяний кіт. Повний список музикантів та їх альбомів, що потрапили у лонг-лист (А) Prize, шукайте за посиланням.

"Протягом року музична редакція Радіо (А) фіксувала альбоми, випущені в українських великих та малих студіях, самвидавом та цифровою дистрибуцією. Ми фокусуємось на альбомах, бо впевнені, що саме концепція та контекст краще за все передають серйозність наміру виконавця. Ми визнаємо українським альбомом той, що був створений українськими музикантами та людьми, які себе такими вважають. Ми не звертаємо увагу на мову творчості та жанри. Ми вивчаємо музику. І шукаємо те, що залишиться у ній назавжди.

Українська музична культура повинна стати помітною та впливовою на світовій арені. А премія (A) Prize – не тільки орієнтиром смаку для українців, які відкривають для себе рідну музику, а й своєрідною вітриною для іноземних меломанів. Ми не боїмося такої відповідальності, адже віримо у вашу підтримку!", - зазначають організатори. 

Премія (A) PRIZE започаткована у 2016 році і присвячена українській музиці. І, насамперед, новій українській музиці. Знайденому поколінню артистів, які створюють альбоми, здатні посісти гідне місце в українській та світовій культурі. 

Придбати квитки можна онлайн по 350 гривень. 

Більше інформації про (А) Prize 2018: 

https://www.facebook.com/events/147102995963443
http://aristocrats.fm/aprize/