Десятий Burn The Scene For Fun стане останнім

Цьогорічний фестиваль Burn The Scene For Fun буде не тільки ювілейним, але також і останнім у історії події.  

"Начинаем готовить юбилейный Burn The Scene For Fun X.  Есть два момента, которые выделяют его от предыдущих - в этот раз он продлится три дня и будет последним. Цикл оканчивается.

Более подробная информация немного позже, а пока ждём ваши заявки, предложения и пожелания в комментариях, личных сообщения или на ukrdiy@gmail.com

Надеемся увидеть на этом фесте всех, кто был к нему хоть немного причастен на протяжении всех этих лет", - повідомили організатори. 

Цьогоріч фестиваль проходитиме 29 червня - 2 липня.

Burn the Scene for Fun - це житомирський некомерційний DIY-фестиваль. Історія фестивалю бере свій початок з осені 2011 року, коли троє хлопців вирішили вийти за рамки проведення звичайних панк-концертів і зробити щось більш велике. У підсумку, вони зняли великий заміський будинок - покликали знайомі і не дуже знайомі гурти, людей, і 10 грудня 2011 року провели перший Burn the Scene for Fun. Влітку 2012 року проводили фестиваль у форматі open-air, а в 2013 року літній фестиваль проходив 2 дні. Організатори намагалися проводити фестиваль два рази на рік - влітку і взимку, але через складну ситуацію в Україні, взимку 2014 року, вирішили не робити його. Надалі фестиваль відбувався лише влітку. 

Подія у соцмережах:

https://www.facebook.com/events/246029119272863/