Дует The Crawls випустив новий лайв

Концерт-реюніон нині вже по суті неіснуючого гурту відбувся 14 січня на сцені Docker's ABC. Це був перший виступ дуету за більш ніж два роки. 

Нагадаємо, у 2016-му The Crawls змінили назву на The Heavy Crawls і продовжили діяльність уже під новим іменем. Окрім того за весь час активності у гурту неодноразово змінювався склад. 

На початку цього року Макс Товстий (гітара, бас, вокал) та Дар'я Гаврилюк  (ударні) зібралися знову, аби дати унікальний виступ старого складу  The Crawl. Результатом його і став цей лайв-запис, який записувала і зводила студія BrokenBricks Studios. На релізі ви можете почути пісні з перших двох альбомів колективу.

Колектив The Heavy Crawls ( ex The Crawls) існує вже три роки (зі 2013-го). У листопаді 2013 гурт презентував свій альбом "The Crawls" у столичному клубі "Диван", після чого підписав контракт зі німецьким лейблом Nasoni Records і видав альбом обмеженим тиражем на вінілових платівках. Починаючи з жовтня 2015 дует стає тріо і починає писати нові пісні та їздити в тури. У жовтні 2016 року гурт випустив новий альбом "The Heavy Crawls".

The Heavy Crawls у соцмережах:

ВК: https://vk.com/thecrawls
Facebook: https://www.facebook.com/thecrawls
Bandcamp: https://crawls.bandcamp.com